Cégünkről

Mérnökirodánkat a villamos energetikában eltöltött több évtizedes tapasztalatra építve alapítottuk meg. A megbízóink és közöttünk kialakult bizalmat mindennél fontosabbnak tartjuk.

Víziónk, hogy cégkultúránkkal, precizitásunkkal, átlátható folyamatainkkal és őszinte kommunikációnkkal kiemelkedjünk a versenytársaink közül, ezzel biztosítva a megrendelői igényeknek való maximális megfelelést.

Bizonyára Ön is tudja, hogy az idejétmúlt energetikai rendszerek után nagy árat kell fizetni. Épp ezért mára a fenntarthatóbb és megfizethetőbb jövő végett a villamos energia „okos” hasznosítása prioritást élvez Magyarország közép és hosszútávú energiastratégiájában is.

Cégünk pedig ennek a célkitűzésének megfelelően megbízható partnerként áll az Ön rendelkezésére kiemelkedő tapasztalattal a következő területeken: villamos műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, tanácsadás, illetve projektelőkészítés és projekttámogatás.

A műszaki ellenőri tevékenységünk kapcsán alapos tervellenőrzést és dokumentáció kezelést is biztosítunk. Megbízatásaink során zöld és barnamezős beruhásokban veszünk részt Magyarország egész területén.

  • rutinos szakértőgárda
  • precíz műszaki tervezés
  • kiváló minőség
  • korszerű technológia

Kapcsolat Dolgozzon velünk!

Állandóan fejlődésben vagyunk és lépést tartunk a villamos energiát érintő piac igényekkel! Segítünk Önnek beruházását versenyképesebbé, fenntarthatóbbá tenni.